Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag : Stinkin’ Cute kaartje

In Volendam had ik de mooie creatieve kit : The Best Remedy bij. Het stinkdiertje is zo schattig! En daar zit dus ook een stempel van bij. Deze heb ik gebruikt op deze mooie kaart. Een lieve klant zit te tobben met haar gezondheid dus maakte ik deze mooie kaart voor haar. Ze houdt van roze dus werd mijn basis kleur Petal Pink.

De mooie teksten zitten ook bij de stempels uit de kit. Je kunt dus mooie kaarten maken en dan hou je nog de stempels, inktspot en clear block over. Ik had net deze mooie Deckled Rectangle stansen binnen gekregen. En ik vind ze geweldig! Had ik gewoon niet gezien in de jaarcatalogus. Ik heb Basic White, Petal Pink cardstock gebruikt en een stuk Country Floral Lane Dsp.

Met mijn mini Blending Brush heb ik kleur aangebracht en de wangetjes heb ik met mijn Petal Pink Light Stampin Blend gemaakt. De bloemen heb ik gestempeld en uitgestanst met de Framed Florets bundel. Wat Champagne kleurig Rhinestones voor de blingbling en dit superschattige kaartje is klaar.

Gisteren druk bezig geweest met filmen. Ging diverse malen mis want mijn Gopro waarmee ik film had er geen zin in. Tel daarbij op mijn rugpijn( geen idee waarom ik opeens last daarvan heb) en je snapt waarom ik soms stil val of niet uit mijn woorden kom. De projecten zij super leuk en Easypeasy dus zeker kijken aanstaande zaterdag om 12.15 uur. Je kunt bij mijn YouTube kanaal beginnen en zo door hoppen naar 13 teamgenootjes.

En vergeet niet om je bestelling op tijd door te geven want Sale-A-Bration is bijna voorbij. Ook het grote instap voordeel is daarna weer weg. Dus …,,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s