Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: creatieve kit The Best Remedy.

Donderdag is mijn poetsdag en vaak ben ik daar zo moe van dat er nog weinig creatiefs uit mijn handen komt. Vooral omdat ik sinds maandag last van mijn rug heb. Erg blij dat ik mijn YouTube filmpje voor zaterdag al af heb. Vanmiddag dus rustig aan kunnen doen. Voor mijn blog besloot ik de doos van mijn naar Volendam meegenomen kit The Best Remedy open te doen.

3 Kaarten had ik al af als Valentijnsdag kaartje voor 3 zonen. En gisteren de schattige stinkdier stempel gebruikt. Maar vandaag wilde ik gewoon op mijn gemak zes kaarten maken.

Ik begin altijd met alle losse elementen per kaart bij elkaar te leggen. En dan is het gewoon de instructies volgen.

Deze twee kaarten zijn precies zoals in de beschrijving staat. Super leuk toch?! Maar ik wilde toch deze keer een eigen snufje Madebyinepie toevoegen.

Bij dit kaartje heb ik wat ijsjes op een reserve label gestempeld en met mijn Blends ingekleurd. Ze toen uitgeknipt met mijn Paper Snips en met Dimensionals op de kaart geplakt.

Bij dit kaartje heb ik het compres zakje op de kaart gestempeld. In het begin wist ik niet wat voor stempel dit was. Mijn vriendin dacht zelfs een kokmuts en ik dacht het deksel van de pot met ijs. Maar toen ik naar het vogeltje keek zag ik dat het een zakje was.

Deze twee kaarten heb ik overdwars gemaakt. En bij de vogel kaart nog een mini banner met Feel Better Soon erop. In onze kits zitten altijd extra reserve banners zodat je een foutje mag maken.

En dit zijn mijn zes kaarten met bijbehorende enveloppen. Aan de binnenkant heb ik nog wat gestempeld bijvoorbeeld de tekst Feel Better Soon en een bos bloemen. En de ijsjes en de pot met ijs. Ik ben heel erg tevreden en heb nu mooi zes beterschap/ sterkte kaarten op voorraad en natuurlijk de mooie stempelset, inktspot en clear blok over. De andere 3 zijn opgestuurd dus kan ik niet meer laten zien. Maar ook superleuk. Wil je deze kit bestellen kan dat in mijn onlineshop of via een mailtje of berichtje naar mij. Ik ga zeker nog 1 keer bestellen voordat Sale-A-Bration over is.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s