Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: geen creatief blog. Wel een nieuw lid van Team Madebyinepie

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen en kwamen Mandy en Koda even afscheid nemen. Ze gaan samen lekker een week op vakantie in Breskens. Toen moest ik haasten want eindelijk had ik mijn lunchdate met mijn zus Gwen. Haar opgehaald en heerlijk gegeten bij Eventjes Eten in Heeze.

We hadden zoveel bij te kletsen dat we gewoon vergaten te bestellen hihi. Na het heerlijke eten heb ik haar geholpen om in te stappen in Team Madebyinepie. Ze kon de geweldige instap aanbieding niet aan haar voorbij laten gaan. En is nu mijn derde instapper tijdens deze Sale-A-Bration actie. Dit is met recht mijn beste Sale-A-Bration periode. Qua instappers en ook qua verkoop. Dankjewel iedereen voor de mooie bestellingen.

Daarna samen nog naar de Parelkamer in Heeze gegaan om bij onze Lara even wat snoepjes te kopen en een dikke knuffel te scoren van onze televisie ster. Hebben jullie al gestemd op Down the Road?

Ik ben nog even naar Wendy’s Closet sale geweest en een Bermuda Bay riem gescoord: helemaal happy!

Thuis video bellen met Mandy gedaan en het mooie vakantie huisje gezien. Het weer is daar mooier dan hier dus hopelijk blijft dat zo. Bibi was er, dus zijn we gezellig met ons drieën uit eten gegaan bij Irodion hier in het dorp. Lekker en leuk om zo met ons drieën een keer weer samen uit eten te gaan.

En nu thuis de livestream kijken van de halve finale voor de beker wedstrijd van onze Dennis. Spannend want Hovocubo is al jaren onze directe concurrent.

Vergeet niet om morgen om 12.15 naar mijn YouTube kanaal te gaan voor de video hop. Soms val ik even stil door een pijnscheut in mijn rug. En 1 keer viel mijn GoPro stil maar verder ben ik dik tevreden. Hopelijk jullie ook en krijg ik veel duimpjes omhoog.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s