Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Videohop Stampin’Up! Dreamgirls

Vandaag doe ik weer mee aan de videohop van ons team. Om 12.15 uur gaat deze hop live. Je kunt bij mijn filmpje beginnen en zo verder hoppen naar mijn Teamgenootje Diana, haar link vindt je in de informatie box onder mijn filmpje.

In het filmpje maak ik onder andere dit kaartje met inhoud. Hieronder vindt je de link van mij YouTube filmpje. Je helpt mij enorm door abonnee te worden en een duimpje omhoog te geven.

Ik ben ook reuze benieuwd naar de projecten van mijn teamgenootjes: we zijn met 15 dames. Vanavond vier ik weer dat ik 60 ben geworden. Zo fijn om een heel jaar jarig te zijn. Mijn vriendin Corrie neemt mij mee naar Karin Bloemen en eerst gaan we gezellig samen eten. En s’avonds zie ik mijn Willem weer. Hij is dan als het goed is terug van ski vakantie.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s