Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: “Als je mijn leeftijd hebt dan meet je succes aan het aantal mensen dat echt van jou houdt“ Warren Buffet

Vandaag deze mooie spreuk. Ik ben echt een rijk mens met allemaal lieve mensen om mij heen die van mij houden. Mijn gezin, familie en oude en nieuwe vrienden. Gisteravond was ik weer jarig! Zo leuk om het hele jaar jarig te zijn. Veel leuker dan een groot feest waarbij je geen tijd hebt om met iedereen te praten. Gisteren heerlijk met mijn vriendin Corrie gegeten bij Da Verdi. En daarna naar Karin Bloemen gegaan. Geweldig genoten! Zij en ik zijn het langste bevriend en zo blij met elkaar.

Vandaag de verjaardag gevierd van mijn schoondochter Bibi en dadelijk lekker uit eten met Gijs en Michael. Zeven van de tien kinderen en schoonkinderen zien vandaag : voelt ook als een cadeautje. Fijn ook dat Willem weer veilig bij mij terug is. Ik vind het nooit erg dat hij weggaat als hij maar veilig bij mij terugkomt.

Onze agenda loopt wel weer helemaal vol, zoveel lieve mensen waar we nog afspraken mee willen maken en het Formule 1 seizoen begint ook weer. De F 1 reis naar Barcelona is ook al geboekt! Heerlijke vooruitzichten dus ja ik ben een zeer succesvol mens!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s