Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuwe teamleden bedank kaartjes

Vandaag mocht ik de vierde nieuwe instapper verwelkomen in team Madebyinepie. Ook deze dame kon de verleiding niet weerstaan om voor 100 euro gratis producten te mogen uitkiezen. Wat een waanzinnige instapactie was dit. Morgen is de laatste dag van de instap actie en ook van Sale-A-Bration.

Dus heb ik vier verschillende Welkom in mijn team kaartjes gemaakt. Deze stempel is helaas retired maar heb ik toch voor deze kaartjes van de plank gehaald.

Ik heb het nieuwe Hello Irresistible Dsp gebruikt wat bij de Irresistible Blooms bundel hoort die jullie vanaf 1 maart online kunnen bestellen. Deze staat dus niet in een catalogus. En het geplakt op een basiskaart van Pale Papaya.

De witte achtergrond stippels komen ook uit de stempelset en heb ik met witte craft inkt gestempeld.

Ze zijn alle vier net iets anders. Met mijn Papersnips heb ik de bovenkant van het Dsp uitgeknipt en ook de tekst.

Bij allemaal heb ik Pastel Pearls gebruikt voor de Blingbling. Superleuk kaartje toch? Wil jij nu ook in mijn team stappen stuur mij dan gauw een berichtje want morgen is de laatste kans op het mega instap voordeel. Oh en je hebt geen creditcard nodig, tegenwoordig kun je ook instappen met Paypal of IDeal. Ideaal. Ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s