Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Saying Thanks kit

Vandaag wilde ik na het poetsen lekker knutselen maar zoals wel vaker in dit leven loopt alles soms anders. Een lieve vriendin van mij moest even een paar uurtjes uit haar huis met de hond. Ze zijn met een nieuwe vloer bezig.“Mag ik dan bij jou?” vroeg ze. En natuurlijk mocht dat: mi casa su casa!

Een ander vriendje.

Dus ik had gezorgd dat ik eerst de voorkamer had gepoetst zodat zij lekker kon uitrusten van het klussen thuis. Daarna kwam haar man hun ophalen en omdat Willem thuis aan het werken was omdat hij zich niet lekker voelde bleven ze nog even gezellig kletsen. Nadat ze weg waren hebben Willem en ik samen geluncht en wilde ik dus gaan knutselen. Maar Willem kreeg opeens nog een ziekmelding van zijn personeel, dat was met Willem nummer drie dus zei ik: eh ga jij je eens testen! Want ik wilde vanavond naar mijn moeder gaan die een beetje aan het tobben is met haar gezondheid. En helaas hij testte positief. Nick en ik gelukkig negatief maar ja ik kon dus niet naar mijn moeder. En dan moet je opeens weer van alles regelen, mensen op de hoogte brengen. Overleg plegen. Gelukkig heb ik een lieve schoonzoon die in mijn plaats ging om spullen te brengen en dadelijk met mij samen wat op de computer van mijn moeder gaat doen.

En onze Nick was zo lief om te koken dus kon ik toch nog gauw dit kaartje voor mijn blog maken. Je denkt misschien hee dit kaartje staat niet op het instructie blad en dat klopt. Dit is een kaartje die ik zelf heb verzonnen. Ik heb het witte hartjes kaartje met Blending Brushes van drie kleuren voorzien. Gorgeous Grape, Coastal Cabana en Fresh Fresia waren de kleuren inkt.

Daarna wat hartjes uitgedrukt en de mat op een basiskaart van Coastal Cabana geplakt. Met de Amazing Thanks stansen de tekst Thanks opgeplakt. Van twee hartjes maakte ik een vlindertje en natuurlijk de mooie Brushed Brass Butterflies voor de Blingbling.

Op bovenstaande foto zie je goed hoe mooi de Wink of Stella glitter aanbrengt! Een compleet ander kaartje als het kaartje zoals het bedoeld was maar dit laat zien hoe geweldig onze kits zijn voor beginners en gevorderden. Ik kreeg melding dat iemand een bestelling in mijn onlineshop heeft gedaan en ook dan krijg je een zelfgemaakt kaartje van mij, alleen dan opgestuurd.

Vandaag zijn er Online-Only producten in mijn webshop te vinden. Deze staan dus in geen enkele catalogus. Super mooie stempelsets , embossing folders , stansen en creatieve kits. Ga gauw kijken! Ik help jou graag mocht je vragen hebben of liever mij de bestelling laat doen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s