Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: we kunnen klagen dat aan een rozenstruik doorns groeien of we kunnen blij zijn dat aan een doornstruik rozen groeien.

Deze mooie quote is van Abraham Lincoln. Ik vind hem heel toepasselijk in deze tijd. Men is zo geneigd om overal het negatieve eerst te zien. En te klagen met gezonde benen. Ik probeer altijd te: omdenken. Deze quote past perfect bij mijn lijfspreuk: tel wat je hebt en niet wat je mist.

Gisteren waren al mijn broers en zussen plus aanhang bij ons hier op de Faramir. We hadden even groot overleg over mijn moeder die nu toch wat aan het inleveren is qua gezondheid. Lang geleden dat we zo samen waren want door de Corona en drukje levens komt het bijna niet voor dat we als gezin compleet zijn. Ze zouden hier ook lunchen dus in het kader van ik ben het hele jaar jarig heb ik er een verjaardags lunch van gemaakt. Dus ontvangst met gebak en daarna hebben Nick en Willem warme broodjes met ei, knakworsten en beleg geserveerd. Het was heel gezellig en alle neuzen staan dezelfde kant op en actie plannen zijn gemaakt en taken verdeeld.

S’avonds ben ik heerlijk uit eten gegaan met mijn vier kinderen. Willem was met zijn twee zonen gaan skiën maar onze voetbal/stedentrip was niet door gegaan. Dus even samen eten met mijn basis gezin. En omdat onze Teun ook bij Sopranos ging eten met zijn vrienden reed hij met ons mee dus had ik al mijn kids bij me: heerlijk. Zo genoten en s’avonds reden Teun en zij vrienden ook met ons mee terug want die hadden natuurlijk de trein gemist. Bij aankomst op de parkeerplaats hadden we een onaangename verrassing. 2 auto’s hadden gewoon buiten de vakken geparkeerd zodat we er (bijna) niet uit konden. Nou onze Mandy heeft even laten zien dat vrouwen echt wel kunnen rijden. Ze bleef rustig en met diverse keren steken kreeg ze de auto er toch uit. Zo trots op haar. Ze kreeg van ons en mensen die ook op de parkeerplaats stonden echt een geweldig applaus. Niet opgeven, rustig gebleven en geluisterd naar de meningen maar haar eigen plan getrokken en het gewoon gedaan. Ook Teun en zijn vrienden waren mega onder de indruk van haar rijkunst. Ze heeft dat echt niet van mij maar van haar vader! En dan kom je weer uit op mijn quote. De pijn van hem missen wordt verzacht door wat hij achterliet: onze geweldige kinderen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s