Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag doe ik weer mee aan de Facebookhop van ons team.

Je kunt op mijn pagina beginnen :https://www.facebook.com/MadebyinepieSU en daarna doorhoppen naar mijn teamgenootjes. Er doen 17 dames mee dus genoeg Lente inspiratie. Want dat was het thema deze keer. Ik heb gekozen om niet voor bloemen te gaan maar voor de schattige konijntjes uit de set Easter Bunny.

Ik heb de leuke Funfold gebruikt die ik ook met Koffie en Kaart had gebruikt. De basis is Bermuda Bay cardstock. Omdat ik het leuke stippeltjes Dsp had gebruikt ( helaas retired) heb ik ook de mooie stans Dots & Spots gebruikt. En de nieuwe embossing folder Basis Structuur 3D, Dit zijn 3 mooie embossingfolders waaronder deze met de stippen, het is een Online Only product dus alleen verkrijgbaar in mijn online shop:

http://www.madebyinepie.stampinup,net

Of via een mailtje naar mij. De worteltjes en de konijntjes heb ik gestempeld en ingekleurd met mijn Stampin Blends en daarna uitgeknipt met mijn Paper Snips.1 Konijntje kon ik uitponsen met de bijbehorende pons. De tekst heb ge -heatembossed met wit embossing poeder. De Blingbling zijn de mooie Loose Frosted Dots wat ook een Online Only product is. Ik word helemaal vrolijk van dit Lente kaartje en ga deze zeker nog een keer maken maar dan als Paaskaart,

Veel plezier met hoppen,

liefs Ine

Product List
Dots & Spots Die
[159164]
€ 39,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 46,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00

Categorieën:Geen categorie, koffie en kaart

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s