Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: lief cadeau zakje

Op het internet volg ik Pinkstrawberryz zij maakt heel veel junkjournals wat ik ooit nog wil gaan doen. Maar ook heeft ze leuke zakjes. Dit model zag ik bij haar en was perfect voor wat ik erin wilde doen.

Zo is het een super lief zakje maar dan heeft het ook nog een leuke inhoud.

Twee vakjes waar je iets leuks in kan doen. In mijn geval een mini eeuwig durende kalender en een cadeau label.

Leuk cadeautje toch? Het vlindertje uit de Amazing Silhouettes past er perfect op. En past mooi bij de vlinder op de voorkant. De vlinder op het houten label heb ik met Stazon gestempeld. Dat blijft net beter zitten dan Memento.

Ik heb het prachtige Sunprints Dsp gebruikt. Die vind ik zo mooi. En ook heb ik de duo ovaal pons gebruikt om de tekst mooi naar voren te laten komen. De bloempjes komen uit de Hortensia stansen want die lagen nog op mijn bureau en de Blingbling zijn de Basic Rhinestones. Ik denk dat de ontvanger hier heel blij mee zal zijn. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen of in mijn onlineshop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s