Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag blog: nog een voorbeeld kaartje van Koffie en Kaart.

Dit kaartje viel zo in de smaak dat hij twee keer is nagemaakt tijdens onze laatste Koffie en Kaart. Ik heb de stempelset en stansen van Hemelse Hortensia gebruikt. Blijft toch een prachtige set uit de jaarcatalogus.

Het papier is retired maar past prachtig bij het Fresh Fresia cardstock van de bloemen. De basiskaart is in Rich Razzleberry cardstock.

Het mooie label komt ook uit de stansen set. Nu zie je ook goed het verschil met het kaartje van gisteren.

Vandaag werd ik wakker en lag er sneeuw. Daar werd ik niet vrolijk van want ik moest s’middags nog naar Heeze voor mijn nagels. Waar ik wel vrolijk van werd was mijn kleine vriendje. Ik mocht oppassen.

Zo genieten weer. Hij vond het leuk om naar de vallende sneeuw vlokken te kijken. En kwam ook gezellig bij mij liggen.

Mijn dochter was zo lief om mij naar Heeze te brengen en daar heb ik mijn nagels weer mooi laten maken door Wendy van Enjoy my Nails. Deze keer koos ik voor een paarse tint met een mettalic glans. Ook Willem vond ze heel mooi geworden.

Deze prachtige bloemen kreeg ik van Mandy! Wat bof ik toch met haar.

Dus ondanks het vervelende begin was het toch een topdag vandaag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s