Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: prachtige nieuwe set Blij en Bloemrijk.

Voor Koffie en Kaart had ik 3 voorbeeld kaarten gemaakt. Deze uitvoering was eigenlijk mislukt. Het moest een driedelig uitklapkaartje zijn maar omdat ik het kaartje niet goed voor me had liggen en ik al heel enthousiast begonnen was met versieren heb ik er gewoon 1 paneel afgeknipt.

Ik ben helemaal weg van het Dsp en de stansen zijn ook zo gaaf. De dames waren er ook heel enthousiast over. Ik hoor je denken alweer een bloemenset en zo dacht ik er ook over. Maar ik hou van Nederlandse stempelsets en de stansen vielen meteen bij mij in de smaak dus toch de bundel ge-preorderd. En er helemaal geen spijt van. Echt een favoriet geworden.

Deze set en nog heel veel nieuwe producten kun je zien en bestellen in mijn onlineshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net

Alle online only producten staan alleen zoals de naam al zegt online en in geen een catalogus. Er zitten hele leuke neushoorn stempels bij en ook twee cirkel ponsen. Ga dus zeker in mijn shop kijken.

Vandaag was het eigenlijk wat het weer betrof een echte knutsel dag. Helaas moest ik dingen regelen voor ons mam en heb ik uren aan de telefoon gehangen. Jammer want ik had zoveel ideeën. Ik verlang naar de Lente, jullie ook?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s