Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: gezellige koffie en kaart.

Vandaag was weer mijn maandelijkse koffie en kaart. Hier geniet ik altijd van. Heerlijk om de dames creatief aan het werk te zien. En natuurlijk wordt er helemaal niet gelachen en gekletst. Haha grapje. Vandaag hadden we volle bak: 5 dames . En er hadden twee dames afgezegd omdat ze ziek waren. En van die vijf waren er vier ook demo. Twee dames zijn ingestapt bij mij als hobbydemo en de andere twee zijn teamgenootjes. Stampin’Up! Is zoveel meer dan alleen papier, stempels en inkt.

Dit zijn de kaarten die de dames gemaakt hadden. Ik had drie voorbeeld kaarten gemaakt en een werkbeschrijving. De funfold had ik gezien bij de Jackie van Klompenstampers. Maar hun maten zijn anders omdat hun standaard A4 ook anders is. Ik heb haar maten dus aangepast aan onze maat A4 en in centimeters. Zo leuk altijd om te zien dat ander Dsp en cardstock en stempelsets hele andere kaarten opleveren. Ik was in ieder geval een hele trotse juf.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Het was super gezellig en wat zijn er leuke kaarten gemaakt. Ik vind het een topmiddag. Dank je wel😘

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s