Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: vandaag is het een pyjama en knutsel dag. Oh en een F 1 dag natuurlijk!

Vandaag was het echt somber weer en omdat Willem nog steeds positief testte en Nick en ik gelukkig nog steeds negatief, besloten we een luie pyjama dag te houden. We hadden eigenlijk de eerste race met onze vrienden Aggie en Geert bij ons zullen kijken maar omdat Willem dinsdags symptomen kreeg en woensdag positief op Corona testte hadden we die afspraak gecanceld. Ik had zaterdag al hard gewerkt aan het opruimen van mijn studio en vandaag kon ik lekker knutselen.

Tijdens de race heb ik eerst de was weg gevouwen en daarna lekker zitten kleuren. Mooie race en genoten ook van Alonso. Maar Max was weer de beste!

Vroeger deden we dat heel vaak met de kinderen: pyjama dag. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik nu wel een Joggingbroek en hoody had aangetrokken. En ook de was heb gedaan maar verder voelde het als een echte pyjama dag. En de dag is nog niet voorbij. Dus ik ga zo weer lekker verder met knutselen in mijn studio.

Deze foto ben ik jullie nog schuldig. Ik was toch laatst zo onheus bejegend in de kleding zaak. Wat echt discriminatie was en voor het eerst had ik een klachten mail gestuurd naar het hoofdkantoor. Eerst hoorde ik niks maar dacht dat het lag aan carnaval. Zag later pas dat het mailtje in mijn spambox lag. Ze boden excuses aan en wilden mijn telefoon nummer hebben om over het voorval te praten. Maandag heb ik toen gebeld naar hun en bleek degene die mij gemaild had op vakantie te zijn. Op het moment dat ik over het voorval sprak kwamen alle emoties weer naar boven: verdriet, boosheid. Baalde ook dat ik het niet kon afsluiten en nog een week moest wachten. Maar die zelfde dag werd ik teruggebeld door een andere medewerker van het hoofdkantoor. Zij hadden overleg gehad en besloten om dit niet zo lang te laten liggen. Fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon en te horen dat het inderdaad zo niet had gemogen. Dat de mevrouw in de winkel alles fout had gedaan en ik kreeg de excuses waar ik recht op had. Ze wilden mij een bos bloemen geven als pleister op de wonde. En de volgende dag stond de mevrouw van het hoofdkantoor bij mij aan de deur, persoonlijk , wat ik niet verwacht had met een prachtige bos bloemen en ik kreeg ook nog een mooie cadeau bon. Super opgelost door het hoofdkantoor en dat wilde ik hier dus ook melden. En eindelijk kan ik dit afsluiten.

Nu lekker mijn studio in en spelen met Papier, Inkt en Stempels.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Beterschap voor Willem! Wat fijn dat je er werk van gemaakt hebt en nu kunt genieten van de bloemen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s