Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een step up versie van mijn kaartje van Maandag.

Deze keer heb ik ook de bijbehorende stansen gebruikt. Ik viel meteen voor de cirkel stans en de dunne strookjes stans. En hoe mooi zijn de open blaadjes.

En ik was niet de enige want op dit moment zijn ze even uitverkocht. Hou mijn shop in de gaten want zodra er weer voorraad is en ze weer te bestellen zijn zie je dat meteen in mijn webshop. Dat is het mooie van de webshop die houdt alles goed bij.

Ook hier heb ik de mooie losse rondjes met matglas look gebruikt. Deze zijn nog wel te bestellen. Ik vind het weer een prachtig kaartje geworden.

En ook hier heb ik de enveloppe bestempeld. Ik zou deze bundel echt op je verlanglijstje zetten en in de gaten houden wanneer het weer bestelbaar is en ook dat prachtige Dsp. Want ook die is heel snel gegaan en even niet bestelbaar.

Ik was vandaag de hele dag bij ons mam. Willem komt na zijn werk ook hier naar toe, eten we gezellig samen. En ook morgen ben ik hier in Boxtel want ze heeft even wat extra zorg nodig. Tja 94, ouderdom komt met gebreken. Ik heb vandaag geregeld dat ze een polsalarm heeft gekregen. Geeft ons als kinderen toch meer rust. Morgen overleg met de zorg over wat zij nog voor extra’s voor ons mam kunnen doen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s