Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verjaardags kaart voor mijn zus.

Mijn oudste zus Hilly was 25 februari jarig. Maar mijn zwager heeft Alzheimer en was dus vergeten om een cadeautje voor haar te regelen. Ik was zeer verbaasd vorige week een telefoontje van hem te krijgen waarin hij mij vroeg om iets van Stampin’Up! te regelen voor mijn zus. Gelukkig had ik nog een mooie Kit op voorraad the Best Remedy. En die heb ik mooi voor haar ingepakt en daar hoort vind ik een mooi kaartje bij.

Hier zie je dus de bloemen van Blij en Bloemrijk in het Poppy Parade. Ik heb ze gestempeld en gestanst. De mooie letters zijn van uit de nu al bij mij favoriete letterstansen set: de Actueel Alfabet

Hele mooie grote maar sierlijke letters. Ideaal dus om een kaart of cadeautje persoonlijk te maken. Met de duo hart pons de hartjes uitgeponst. De tekst komt uit de Lovely You stempelset. En de hartjes uit de Give it a Whirl stansenset. Voor de Blingbling met mijn Poppy Parade Stampin Blend twee Opal Rounds gekleurd als hart van de bloemen. En toen was dit mooie kaartje klaar. De kaart en het cadeau heeft ze afgelopen zaterdag gekregen dus kan ik het hier nu delen.

De stempelset Blij en Bloemrijk is al weer wel te bestellen maar de stansen, en daardoor de bundel nog niet. Kijk voor de actuele situatie in mijn webshop :

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s