Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: explosion envelop voor Mandy en Gert-Jan

Vandaag zijn Mandy en Gert-Jan 15 jaar samen. Net iets eerder dan Willem en ik. Helaas is Gert-Jan ziek dus konden ze het niet vieren. Ook mijn Willem is ziek: griep. En hij is hier zieker van dan van de Corona. Dus Mandy had heerlijke kippensoep gemaakt voor de zieken. En Nick en ik boften ook want ze had ook voor ons zo’n lekker soepje.

Voorkant

Ik had gepoetst en was eigenlijk te moe maar wilde toch iets moois voor hun maken. Ik zag op instagram bij Studio Ziehe een explosion envelop. Gemaakt van vier enveloppen en die heb ik op mijn manier nagemaakt. Mandy en Gert-Jan zijn dol op de zee dus wist ik meteen welk Dsp ik ging gebruiken: By The Bay.

Achterkant

Ik word echt zo blij van dit Dsp. De patronen de kleuren. Ik heb met de prachtige letterstansen Alphabet A La Mode uit Night of Navy cardstock de letters gestanst. Op het papier had ik eerst zelfklevende vellen geplakt zodat je letters stickers worden. Dat werkt veel fijner dan lijm omdat de letters zo slank zijn.

Om de letters mooier uit te laten komen heb ik stroken Dsp op stroken Coastal Cabana cardstock geplakt.

In de enveloppen heb ik cadeautjes gedaan. Waaronder een tegoedbon om op Koda te passen als ze samen weg willen.

De duo harten pons gebruik ik echt heel vaak.

De tekst in het hartje komt uit de stempelset Friends are like Seashells.

Deze tekst komt uit de mooie stempelset Stepping Stone en heb ik uitgestanst met de Stitched Rectangles. De schelpen heb ik gestempeld met Night of Navy inkt. In de enveloppen heb ik driehoekige stukken Dsp geplakt.

In de onderste envelop zit een cadeau bon van Kees onze favoriete ijszaak hier in Geldrop. In de andere enveloppen zit een maskertje en een geurzakje. Mandy vond het een superleuk cadeautje. Gert-Jan was boven dus die heb ik niet gezien. Wel Koda die dolblij was mij te zien. Ik kon helaas niet blijven want het werd al donker en dan durf ik niet te rijden. Blij dat ik thuis ben. Lekker op de bank tv kijken want ik blijf uit Willems buurt. Hij heeft een flinke griep te pakken, en daar zit ik niet op te wachten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Wat een leuke explosie vlop heb je gemaakt, die zullen ze zeker leuk gevonden hebben.
    Heb je van de inliner-dies gebruikt voor de binnenkant?
    Ik ga eens even kijken bij Studio Ziehe en beterschap voor je zieke patient ;o)

    Like

  2. Dankjewel Carla. Nee ik heb gewoon driehoeken gesneden. Ik hoop dat ik niet ziek word want dan kan ik niet naar ons mam. Fijn weekend

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s