Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Any day spent with you is my favorite day. So today is my new favorite day.

Deze mooie quote is van Winnie the Pooh. Dit weekend kwamen Michael en Gijs weer een weekendje naar ons. En ben ik gisteren nog met hun naar mijn moeder gegaan. Ze had een goede dag en was zo blij dat ik en de jongens er waren.

Ik heb ze op foto gezet want juist nu is het belangrijk om mooie herinneringen te maken. Ik werd helaas hoe later het werd , steeds zieker. Ik had expres 3 nachten op de bank gelegen en Echinea Force gedronken maar helaas. Willem en ik hoesten nu als duo. Ik heb het koud en dan weer warm dus ik ben superblij dat Michael en Gijs al hadden aangeboden om te koken. Zo balen want ik had deze week veel afspraken staan en dat zie ik nu niet gebeuren. Willem voelt zich wel wat beter al hoest hij nog steeds. Maar als moeder ben je gewoon blij als je zonen en schoonzoon thuis zijn. Samen voetbal gekeken en nu de race kijken. Ik geniet zoveel mogelijk van dit soort dagen. Gijs en Michael willen nog altijd een paar jaar in het buitenland gaan wonen en werken dus geniet ik nu extra. En onze Nick blijft natuurlijk ook niet voor altijd thuis wonen. Dus ondanks dat ik me beroerd voel is dit ook een favorite day voor mij.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Beterschap

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s