Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: eindelijk weer kunnen knutselen. Een geboortekaartje en een rouwkaartje gemaakt

Zo fijn dat ik vandaag eindelijk weer met stempels en inkt kon werken. Ik had het echt gemist. Ik had nog een hoop projecten op mijn to do list staan. Eerst een baby kaartje die ik nog niet kan laten zien want het is nog niet bij de ontvangers. Superleuk geworden.

En helaas ook een rouwkaartje. Vandaag is Thijs Sleegers overleden en wij kenden hem niet persoonlijk maar vrienden van ons wel dus even een kaartje maken om hun sterkte te wensen. Als iemand zo jong overlijdt en ook nog kinderen en een vrouw achterlaat komt er ook veel bij mij terug. Ik vraag me nu steeds vaker af: hoe deed ik dat nou. Hoe ben ik op de been gebleven terwijl je het gevoel hebt dat de poten onder je stoel zijn weggeschopt. Mijn lijfspreuk “ Tel wat je hebt,niet wat je mist” heeft mij er echt door heen geholpen. En natuurlijk de liefde voor mijn kinderen die ik ondanks het grote gemis van hun vader toch een leuke jeugd wilde geven.

Ik heb de vlinder uit de stempelset Amazing Silhouettes gebruikt. Met Smoky Slate inkt op Smoky Slate cardstock. De tekst Veel Sterkte komt uit de Thee en Troost stempelset. En de finishing touch zijn de vlindertjes.

Soms kun je er alleen met een kaartje bij zijn! En dan ben ik blij dat ik de juiste producten in huis heb om deze moeilijke kaartjes toch te kunnen maken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s