Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: paaskaart met de konijnen pons

Vandaag heb ik eindelijk weer eens mijn Very Vanilla cardstock gebruikt. Ik pak eigenlijk altijd Basic White maar voor dit kaartje dus Very Vanilla. Eerst heb ik een basiskaart gesneden van 14,5 cm bij 21 cm gescored en gevouwen op 10,5 cm. Daarna een mat van 10 cm bij 14 cm gesneden en deze door mijn cut & Emboss machine gehaald met een Embossing mal. Deze zitten met 3 in een set en zijn Online Exclusive producten.

Op de mat heb ik uitgeponste konijnen met Dimensionals opgeplakt en de overhangende stukken weggeknipt. Op 1 Very Vanilla konijn heb ik een konijn geplakt wat ik uit het Irresistible Dsp had geponst.

Daarna de mat op de kaart geplakt. En de tekst Happy Easter gestempeld in Calypso Coral en uitgeknipt. Deze tekst komt uit de stempelset Easter Bunny wat je als bundel met de pons kunt kopen. Alleen op dit moment is de bundel even niet op voorraad, hou mijn onlineshop in de gaten want daar kun je precies zien wat wel en wat niet bestelbaar is.

Superleuke Paaskaart geworden toch? Die Embossing folders zijn ook echte aanraders. Mooie diepe afdrukken. En ook deze zijn te koop in mijn onlineshop of te bestellen via mij. Morgenavond wordt het spannend voor ons als Demo’s. De nieuwe catalogus komt dan voor ons online en dan zien we ook meteen welke kleuren verdwijnen en welke er nieuw bijkomen. Eentje weten we al :Pretty Peacock! En daar ben ik heel blij mee. Maar mocht bijvoorbeeld Bermuda Bay verdwijnen dan is dat wat mij betreft een gevalletje nazorg!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s