Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: zelfde basiskaart als gisteren maar compleet anders geworden

Ik had nog een basiskaart Very Vanilla van gisteren en ook nog zo’n ge-embossde mat liggen. Maar nu heb ik de Framed Florets bundel gebruikt. Super leuk kaartje en compleet anders als die van gisteren:

Uit een rest stukje Petal Pink cardstock heb ik zo’n mooi ovaal frame gestanst. En daarna met de stempelset en stansen het ovaal versierd met bloemen en blaadjes.

De tekst komt ook uit de stempelset en heb ik met Coastal Cabana inkt gestempeld want ik had nog restjes Coastal Cabana cardstock liggen waaruit ik de blaadjes gestanst had. De tekst heb ik met mijn Papersnips uitgeknipt en met Dimensionals opgeplakt. Ik vind het een hele mooie kleur combinatie geworden. Voor de Blingbling het vlindertje en Champagne Basic Rhinestones opgeplakt. Dat maakte het kaartje helemaal af!

En zo heb ik de binnenkant gestempeld. Klaar voor een jarig teamgenootje. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen. Vanavond weet ik ook welke kleuren nieuw in de catalogus komen en welke verdwijnen. En natuurlijk ook welke andere producten verdwijnen. Altijd een moeilijk moment maar gelukkig komt er ook altijd veel moois voor terug.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s