Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Het oude eruit het nieuwe erin.

Vandaag ben ik de hele dag bezig geweest om in de catalogussen precies aan te geven wat er blijft en wat er weg gaat en tegen welke korting. De lijsten die wij kregen van Stampin’ Up! zijn zo groot en de letters zo klein dat dit echt niet werkt. Ik ben er echt uren mee bezig geweest om alles op te schrijven en daarna heb ik een youtube filmpje gemaakt zodat je mee kunt bladeren en zien wat er weg gaat.En natuurlijk om een verlanglijstje te maken.

Ik heb echt mijn best gedaan en hoop dat jullie het mij vergeven als er kleine foutjes in staan. Ik heb hele slechte ogen en zelfs met een loeplineaal was het nog lastig om te zien.

Veel plezier met kijken. En vergeet niet om voor 20.00 morgenavond je bestelling aan mij door te geven.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s