Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: super gezellige Koffie en Kaart gehad.

Vandaag waren er zeven dames, allemaal super blij om elkaar weer te zien. Want de ene keer kan die niet en dan de andere weer niet en nu dus 7! Eerst natuurlijk Koffie en Thee gedronken en gekletst en toen heb ik ze toch aan het werk gezet. Ik had de teamswap kaart van afgelopen Maart gebruikt, deze had Sylvia georganiseerd. Mijn gemaakte kaart kan ik nog niet showen want postnl liet mij weer in de steek. Donderdag het kaartje op de bus gedaan en helaas nog niet bij de ontvanger. Het ging weer een paar keer goed maar nu dus niet: balen!

Dit kaartje had Diana voor mij gemaakt: supermooi!

De dames mochten eerst een vel Dsp uitzoeken en toen een vel bijpassend cardstock. Zo leuk dat iedereen iets anders koos. Twee dames kozen het zelfde Dsp maar doordat de ene dame koos voor Crushed Curry cardstock en de andere dame voor Highland Heather zien de kaarten er toch heel anders uit.

Dit voorbeeld kaartje had ik nog gauw gisteravond gemaakt.

Ik ben super trots op de dames want er zijn weer prachtige kaarten gemaakt. Dit blijft toch het mooiste om te doen! Heerlijk om de dames zo creatief bezig te zien.

En daarna hebben ze de catalogussen nog bekeken en mooie bestellingen geplaatst. Nu hopen dat het mij lukt om er door heen te komen. Ik ga in ieder geval mijn best doen.

De prachtige kaarten!

Wil jij ook een keer meedoen en kennis maken met deze super leuke hobby neem dan contact met mij op. Ik verwelkom jou graag hier op de Faramir in Geldrop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Dat ziet er super gezellig uit! Ik denk erover om terug naar Zuidoost Brabant te verhuizen😉
    En allemaal mooie kaarten! Complimenten, ook voor jou Ien. Ziet er goed georganiseerd uit👍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s