Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: late blog want ik was in de voortuin bezig.

Heerlijk die zon. Daar krijg je energie van. Ik had weer een druk dagje na een kort nachtje. Maar na het eten ben ik lekker in onze voortuin begonnen. Al de oude dode planten eruit. De blaadjes geveegd. Lekker eindelijk weer wat orde in de puinhoop scheppen. Ik ben vergeten een before foto te nemen maar hier is de after foto.

Ik heb al wat planten gekocht maar heb deze nog onder de veranda gezet want het vriest nog s’ochtends. Kan niet wachten tot het weer lekker weer is en de tuin weer vol staat met bloeiende planten.

Afgelopen vrijdag had ik een moeder/dochter dag met mijn nichtje. We hebben heerlijk zitten knutselen. Vellum bewerken met Stampin Blends en dan met alcohol erover gaan. Spatjes, druppels net wat je wilt en dan eventueel nog kleur toevoegen. Dit heb ik ook met mijn Stampin’Up! Vriendinnen gedaan en toen ook zo genoten. Nu besloot ik het vellum te embossen en wow wat een geweldig effect.

Ik had twee vellen vellum bewerkt en heb nu twee prachtige schilderijen waar achter ik een lichtje op batterijen plaats. Sprookjes achtig mooi. Zo jammer dat deze favoriete set van mij uit de collectie gaat. Maar goed nieuws voor jullie: ze zijn nu super goedkoop.

En ook de stempelset is flink afgeprijst :

En om het helemaal compleet te maken zijn er nog bijpassende stansen:

Hier heb je echt jaren plezier van! En ik van mijn mooie schilderijen.

De opruimings producten kun je het beste in mijn onlineshop kopen op http://www.madebyinepie.stampinup.net

Daar staat precies wat het kost en of het nog op voorraad is.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s