Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: gewoon een lief gestempeld kaartje.

Eigenlijk was dit kaartje bedoelt voor makkelijke Maandag maar toen heb ik het alleen gehad over de super gezellige Koffie en Kaart. Ik heb de stempelset Watercolor Shapes gebruikt deze gaat ons helaas verlaten. En wat ik zo kan zien in mijn shop is hij al uitverkocht. De gebruikte inkt kleur is Parakeet Party.

Met de ook helaas retiring kleur Evening Evergreen heb ik de mooie bloem gestempeld en de tekst uit de stempelset: Ranunculus Romance. En ja deze gaat helaas ook weg. De verf vlekjes komen uit de stempelset Painted Poppies en ook die gaat ons verlaten. Maar daar gaat geen korting vanaf. In mijn webshop zie je precies wat je nog kunt bestellen. Als iets op is wordt het meteen van de site gehaald.

Geen Blingbling deze keer. Gewoon stempels papier en inkt. Easypeasy! Ik heb wel de Wink of Stella gebruikt om de bloem te kleuren. Helaas is dat niet goed te zien op de foto.

Vandaag heb ik mijn nagels weer laten doen bij Enjoy my Nails in Heeze. Ik heb gekozen voor Bermuda Bay. Hee,ik blijf gewoon team #bermudabay hihi.

En met een mooi glittertje. De tak met gekleurde katjes had ik van Wendy Verharen gekregen voor mijn verjaardag. Een prachtige bos met allemaal gekleurde katjes: zo mooi!

Het is zo lekker als de zon schijnt maar helaas is het morgen alweer afgelopen dus heb ik net nog even in de zon gezeten. Genieten als het kan, dus eten we wat later.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s