Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: niet gelukt om een doosje te maken vandaag. Dus show ik de teamswap kaart die ik gemaakt.

Lekker fris kaartje is dit geworden. Helaas werkte post nl niet mee en kwam het te laat bij de ontvanger. Het ging weer even goed maar nu dus niet.

Zo opgevouwen kan het in zo’n lange smalle envelop. Ik koop die van mij gewoon bij de action. Vandaag is mijn poetsdag en heb ik alvast de paassfeer in huis gehaald.

In deze viskom heb ik een vaas geplaatst en daar tussen in gekookte en gekleurde eieren. Die gebruiken wij met Pasen om eitje tik te doen. Terug kerende Paas traditie. In de vaas zitten tulpen gedrapeerd maar 1 tulp heeft zijn weg naar boven al gevonden.

Deze prachtige bos bloemen had ik van Mirjam en Johan gekregen en de kippetjes, paasmandje en eitjes heeft Mirjam de voorgaande jaren voor mij gehaakt. Dat verdiende een mooie ei- vormige standaard

Buiten bij de voordeur heb ik een grote ei- vormige standaard geplaatst en wat paasversieringen erop gezet. Ik had ook planten gekocht maar omdat het nog steeds vriest s’ochtends heb ik die nog onder de veranda staan. Maar met de Pasen zet ik die wel buiten want dat staat zo gezellig. Vanmiddag heb ik heerlijk geluncht met een vriendin bij Giornale en we zaten zo te buurten dat we de tijd vergaten. Toen ik thuis kwam moest ik koken voor de rest van het gezin dus geen tijd om te knutselen. Aanstaande zaterdag is er weer een Facebook hop van ons team dus daar ga ik vanavond voor zitten want morgen is ook een druk dagje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s