Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag blog: morgen gaan we Facebook hoppen.

Vandaag heb ik eerst mijn zus naar het station gebracht anders moest ze zo’n eind lopen met haar hondje. Daarna ben ik gaan stress shoppen bij het goed. Mooie zilver kleurige kandelaars gekocht. En deze leuke potjes met schelpen die ik van mijn schoonzus had gekregen erop gelijmd.

Dus op een andere manier creatief bezig geweest. Ik vond er ook deze aparte vaas en dacht meteen oh dat is leuk met tulpen. Het lijkt op een hart of een mond. Heel apart.

Ik was echt goed geslaagd want vond nog een schattig zilverkleurig bolvaasje.

Heerlijk zo de lente in huis. En zag ook dit plateau met kleine vaasjes. Die kon ik niet laten staan.

Ik had twee bossen tulpen gekocht dus kon lekker los gaan.

Daarna ben ik met Willem naar het graf van Pieter gegaan en alles schoon gemaakt en mooie planten neergezet. Ziet het graf er ook weer op zijn Paasbest uit.

Vanavond is de bekerfinale van FcEindhoven Futsal. We gaan met bussen er naar toe. We hopen natuurlijk op een overwinning want het werd wel weer tijd voor een grote prijs. Kijk zelfs Koda is fan! Die blijft thuis de livestream kijken met Gert Jan.

Nick gaat met onze Mandy mee en Teun gaat met 5 vrienden ook kijken. En ook mijn oudste broer en schoonzus zijn erbij. Maartje komt ook kijken met haar ouders, broer en oom. Wij nemen onze vrienden Johan en Mirjam mee. Maar gaan dus met de bus. Op uitdrukkelijk verzoek van de club dus ja dan kan ik niet nee zeggen.

Nu moeten ze ook echt winnen anders is de terug reis nog erger dan de heenreis.

Morgen om 12.15 uur begint de Facebook hop vergeet dus niet om langs te hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s