Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag doe ik weer mee aan de Facebook hop.

Ik wilde sowieso iets voor Pasen maken en opeens kreeg ik dit leuke idee. Ik had bij de AH leuke Disco haasjes gekocht en met de Mini Pocket Envelop stans maakte ik deze leuke envelopjes. Ik gebruikte het mooie bedrukte vellum Layering Designs. Daarop plakte ik met dimensionals een geponst konijntje waarop ik de tekst had gestempeld: an Easter treat for you. Ik ponste een gaatje aan de bovenkant en haalde daar een stuk Mettalic Edge Cotton Ribbon door. Deze hing ik aan het bestek en zo had ik een mooie versiering voor op de borden.

De Mini envelop stansen, Het lint en het Vellum gaan allemaal uit de catalogus en kun je ( als ze nog op voorraad zijn) aanschaffen in mijn online shop.

www.madebyinepie.stampinup.net

Omdat Eerste Paasdag alle kinderen plus aanhang en hopelijk ook mijn moeder en oudste broer en schoonzus komen brunchen moest ik iets hebben wat easypeasy te maken was. Ik heb er namelijk 15 nodig. Bij mijn servies past het beste de kleuren Bermuda Bay en Coastal Cabana en dat cardstock en de bijpassende inktpads heb ik dan ook gebruikt.

Het zal er gezellig uit zien op de gedekte paastafel. Wil jij deze leuke zakjes ook maken sla dan snel je slag en schaf de producten aan voordat ze voorgoed verdwijnen.

Hop jij ook gezellig langs al mijn teamgenootjes? Om 12.15 begint de hop. Je kunt op mijn pagina beginnen en dan verder hoppen.

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Dan krijg je heel veel creatieve inspiratie. En wil je iedere dag creatief geinspireerd worden, wordt dan abonnee hier op mijn blog.Je krijgt dan meteen een melding wanneer ik de blog post.

Fijne Paasdagen alvast ,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Dit zijn de originele prijzen maar het Vellum kost nu nog maar € 6,12 en het lint nog maar € 5,85

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s