Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Tweede Paasdag: nagenieten van gisteren

Gisteren middag kwamen alle kids met hun partners brunchen. Helaas mijn moeder niet want voelde zich niet goed. Dus bleven mijn oudste broer en schoonzus bij haar brunchen.

Drie tafels aan elkaar geschoven en gezellig gedekt. En natuurlijk mijn mini enveloppen op ieder bord gelegd. Ze vonden het allemaal erg leuk.

Helaas geen foto van de volle tafels want dan heb ik het te druk met al het eten op tafel te zetten en daarna vergeet ik ook foto’s te maken omdat we dan zo gezellig zitten te kletsen en te eten. Hier geniet ik als moeder enorm van! En we beginnen altijd met eitje tik. Een traditie die begonnen is door mijn overleden man en we ieder jaar in ere houden. Dit was Aemilia ‘s eerste keer en Teun wilde haar eigenlijk plagen door haar een rauw ei te geven maar dat heb ik tegen gehouden. Ik zei: dan ruim jij de zooi op. Nou toen wilde hij niet meer haha.

Het was onverwachts ook lekker weer dus hebben we ook nog buiten gezeten. S’avonds kwam mijn broer en schoonzus ook nog en zaten we met 8 personen aan het diner! Heerlijk gegeten en gezellig zitten kletsen.

Dit schattige kaartje kreeg ik van Patricia

Ik heb zelf geen paaskaarten verstuurd, te druk gehad maar kreeg wel twee mooie kaarten.

Deze mooie kaart kreeg ik van Astrid

Net Paasontbijt gehad met Nick, die moet zo voetballen. En wij gaan naar ons mam. Ik had Wingko Babat gemaakt. Dat is een indische koek die mijn moeder altijd maakte. De eerste keer was hij mislukt: leek meer op een Kokos Makroon. Maar nu was hij goed gelukt en super lekker! Dus ga haar een stuk brengen. Dit recept houden we erin! Tip je hebt gemalen kokos nodig en niet geraspte kokos. Dat had ik de eerste keer gedaan en dat was geen succes!

Fijne tweede paasdag allemaal,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s