Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Geen blog vandaag: ons mam is ziek

Gisteren middag waren Willem en ik naar ons mam gegaan voor de Pasen. Ze had eersten paasdag eigenlijk bij ons zullen doorbrengen maar helaas voelde ze zich vanaf vrijdagmiddag niet goed. Ze had pijn en zat als een dood vogeltje in haar stoel. Zo sneu. Ze had zich echt verheugd om ons en al mijn kinderen en aanhang te zien. En natuurlijk lekker te smullen, maar helaas. Wij vonden het ook echt jammer!

Gisteren middag was ze super blij ons te zien en had ze alleen hoofdpijn. Was erg gezellig, en ik had een mooie plaid aan haar beloofd die ik vergeten was mee te nemedus zei ik kom morgen avond wel terug. Helaas kreeg ze in de loop van de avond weer helse pijnen en heeft se mijn broer gebeld. Die heeft de zorg gebeld en zij heeft ons mam Maagtabletten gegeven. Maar hoe later het werd hoe erger het werd dus in het kort gezegd om een uur of 01.00 snachts is ons mam met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. En pas om 3.00 uur bleek dat ze galstenen had en waarschijnlijk een galblaas ontsteking. Ons mam is 94 dus ik weet niet wat voor opties er zijn. Dus vannacht bijna niet geslapen.

Vanochtend zouden we na 11.00 mogen bellen maar we hoorden maar niks op de broers en zussen app. Pas rond 14.00 hoorden we dat ons mam een buikecho heeft gehad en morgen een ander onderzoek moet dus zijn we niet veel wijzer geworden.

Ik zit nu in de trein naar Eindhoven, daar pikt Willem mij op en dan gaan we eerst spullen halen in Boxtel en dan door naar het ziekenhuis in Den Bosch. Vanochtend kwam Koda gelukkig en had ik afleiding en kon ik lekker met hem wandelen en mijn hoofd leeg maken.

Ik ben benieuwd hoe we haar straks aantreffen. Maar van knutselen kwam dus niks vandaag. Tja thats life. En we weten natuurlijk dat ze een mensje van de dag is maar we willen haar nog niet kwijt.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Heel veel sterkte en beterschap voor je moeder!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s