Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: verjaardags kaart die Mandy maakte voor Nick

Mandy mijn dochter is echt ook zo creatief. Deze prachtige kaart maakte ze voor Nick en hij is ook zo leuk door de wobble eronder. Vrolijke kleuren: helemaal top!

Deze set had ik niet eens echt gezien in de catalogus maar Mandy pikte hem er meteen uit. En hij gaat mee naar de nieuwe catalogus dus goede keuze.

Vandaag heb ik een emo-dagje. We zijn zo druk met ons mam. Dingen regelen, praten met haart artsen en verpleging. Ze is een beetje in de war en veranderd dus regelmatig van mening en we willen juist zo graag haar wensen respecteren. Overleg met de broers en zussen, staan alle neuzen nog de zelfde kant op? Bezoek regelen. Heel veel appen en bellen. En vanochtend was er een telefoon storing dus kon ik het ziekenhuis niet bereiken en dan duurt wachten lang. Ik heb al twee nachten niet of nauwelijks geslapen dus toen ik lieve appjes ontving kreeg ik spontaan wateroogjes. Dus dit weekend even bijtanken al hoewel we zondag gaan klussen bij onze Dennis en Maartje. Life goes on. Ons mam ligt goed verzorgd in het ziekenhuis dus dat geeft ook rust. En Koda is er om mij op te vrolijken dus we gaan nu even wandelen terwijl Mandy en Gert bij ons mam op bezoek zijn.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s