Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: I am a strong woman because a strong woman raised me.

Zoals jullie misschien wel weten, als je mij volgt ligt ons mam in het ziekenhuis. Ze weten nu wat de helse pijnen veroorzaakt: een galsteen. Het probleem is natuurlijk haar leeftijd 94. We stonden voor een moeilijke keuze: wel of niet behandelen. Gelukkig was ons mam zelf duidelijk: die steen moet eruit. Dus woensdag wordt ze behandeld en hopelijk lukt het en komt ze er zonder neven schade eruit. En kan ze weer naar huis.

Op dit moment is zij mijn prioriteit en heb ik Stampin’Up! even op een laag pitje staan. Helaas aanvragen voor een workshop moeten afwijzen omdat ik gewoon niet weet hoe het allemaal loopt en ik nog zoveel mogelijk bij ons mam wil zijn. Ze vraagt er ook om: je komt morgen toch wel? Gelukkig is mijn dochter zo lief om mij er naar toe te brengen als Willem niet kan. Vandaag eerst klussen bij onze Dennis en Maartje en dan hopelijk nog even een knuffel brengen bij ons mam. Fijn weekend allemaal.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s