Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuwe creatieve kit.

Deze dagen komt er weinig uit mijn handen. Druk in mijn hoofd met ons moeder. Woensdag komt steeds dichterbij. Vandaag was het gesprek met de Anesthesist en die zou kijken of ons mam de operatie aankon. En gelukkig hebben we het groene licht gekregen. Maar dat wachten is slopend. Kan ik heel slecht tegen. Gisteravond toch nog naar haar toe gegaan. Eerst geklust bij onze Dennis en Maartje in Tilburg en toen nog op bezoek bij mijn moedertje. Ze straalde omdat ze ons niet verwacht had. Ze zag er goed uit. Krijgt weer wat bollere wangen en de sparkle is terug in haar ogen.

Hopelijk kan ze snel weer naar huis zonder die nare galsteen. Ik heb mijn Stampin’Up! vest aan dus wilde deze foto ook graag hier delen. En ook wilde ik de nieuwe creatieve kit hier delen. Zaterdag met een oude creatieve kit gespeeld want als je hoofd zo vol zit als nu bij mij wil je graag je hoofd leeg maken maar door een kit te gebruiken kan je creëren zonder heel hard te hoeven nadenken. En kaarten maken is nu eenmaal mijn passie

Deze set heeft prachtige tekst stempels. Die je het hele jaar door kunt gebruiken. Wie mij kent, weet dat vriendschappen erg belangrijk zijn dus deze set is een must have voor mij.

Het groen doet me ook echt aan de lente en het voorjaar denken plus ik hou van blingbling dus dat glansje vind ik prachtig.

De set is verkrijgbaar in mijn onlineshop of via een berichtje naar mij. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s