Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Korte blog: morgen gratis verzending bij bestelling vanaf €75,00

Vanavond zijn we weer naar ons mam geweest. Ze is heel dapper en maakt zich minder druk om de behandeling dan wij. Mag ik morgen dan weer naar huis? Ik denk zelf donderdag. Maar het belangrijkste is morgen: krijgen ze de steen weg en houdt ze er niks aan over. Ik vind het erg spannend, ik had gelukkig een massage afspraak staan en heb meteen om een Reiki behandeling gevraagd want dat geeft mij veel rust. Morgen hard duimen iedereen! Ze staat gepland om 10.30 uur maar in het ziekenhuis loopt het vaak anders. Het kan zo maar vroeger of later zijn.

In ieder geval hebben we weer gezellig gebabbeld en zwaaide ze ons vrolijk gedag. Dat beeld hou ik morgen maar vast.

Zoals boven aan deze blog al te lezen staat alleen morgen geen verzendkosten bij een bestelling van €75,00 of meer. Omdat per 2 mei een hoop basis producten duurder worden is dit een mooie kans om in te slaan. Bijvoorbeeld de inktpads en de refills en de Stampin Blends. Ik heb een paar prijsverhogingen hieronder neer gezet.

Alles wordt duurder dus dit was te verwachten maar je hebt dus morgen een kans om zonder verzendkosten je slag te slaan. Kijk dan ook even bij de Sale producten en het koopjesrek. Je kunt in mijn webshop bestellen of stuur mij een mailtje. Ivm ons mam doe ik s’avonds pas een bestelling of als het slecht afloopt helemaal niet. Maar daar wil ik nu niet aan denken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Lieve Ine, veel sterkte morgen. Hopelijk verloopt de behandeling naar wens en kun je opgelucht ademhalen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s