Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: update ons mam en verjaardags kaart

Vandaag was de behandeling van ons mam, spannend dagje gelukkig is het goed gegaan. Helaas niet de steen kunnen verwijderen, deze was te groot maar ze hebben een stent geplaatst en hopen dat deze oplossing werkt. Mama heeft het gelukkig goed doorstaan en we zijn nu op weg naar haar. Iedereen ontzettend bedankt voor de lieve woorden, en het kaarsjes branden.

Vandaag is ook Aemilia jarig de vriendin van onze Teun. Dus gisteravond na het bezoek aan ons mam toch een kaartje gemaakt. Het is het model van onze team swap kaart deze keer georganiseerd door mijn teamgenootje Diana. Super leuk model!

Met een schuine kant en een klein mini kaartje.

Ik heb de mooie bundel Nothing better than gebruikt. De stempelset en de stansen. Aemilia werd 20 dus zo’n leuke cocktail vond ik wel toepasselijk. Ze was er erg blij mee en vond de kaart erg mooi.

De stempelset en de stansen verlaten helaas ons assortiment ze zijn nu nog met korting te koop in mijn onlineshop. Vandaag betaal je geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €75,00 dus doe er je voordeel mee!

Zo nu ga ik gauw naar mijn moedertje. Fijne avond iedereen,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s