Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: yes mijn pre-order is binnen en de catalogussen

Superblij dat toen ik terug kwam van het bezoek aan ons mam er een briefje lag dat mijn pakket afgeleverd was bij een Ups afhaalpunt. Ik meteen er naar toe gereden want het was al half 6. Wat ik vergat was dat dit een mega zware doos was want daar zaten de catalogussen in en door de Color refresh: veel cardstock en inktpads. Vanochtend had ik gepoetst en toen ik de grote wasmand naar boven wilde tillen schoot het in mijn duim. Mega pijnlijk.

Dus de rest van de dag met mijn handschoenen aangelopen. Maar nu moest ik dus die mega zware doos naar de auto tillen daar werden mijn handen en rug niet blij van. En hoewel ik super veel zin heb om alles uit te pakken en een plaatsje te geven ben ik wijs en ga ik alleen de catalogus bekijken. Rustig op de bank en morgen op mijn gemak alles uit pakken.

Morgen is ook een speciale dag want dan mag mijn moeder naar huis. Yes: wat er eerst zo slecht uitzag en dat we bang waren dat ze naar huis zou moeten om te sterven, is gelukkig niet gebeurd en mag ze gewoon weer naar huis zonder pijn. De galsteen zit er nog wel maar hopelijk heeft ze daar geen last meer van. Ze ziet er stukken beter uit, heeft weer praatjes zat en vanmiddag ook lekker zitten kletsen en lachen.

Maar wat een rollercoaster van emoties hebben we achter de rug. Veel zorgen, stress en twijfels had ik. Slapeloze nachten had ik ervan. Maar gelukkig bleek mijn keuze om goed met ons mam te praten in Jip en Janneke taal de juiste te zijn. Anders was de hele behandeling niet doorgegaan. Ik vond het heel moeilijk om terug te komen op het genomen besluit maar zo blij dat ik het toch gedaan heb! Vandaag ook druk geweest om de zorg te regelen en de CIZ aanvraag. Dus nu even wat me-time. De catalogus doorkijken ( altijd fijner dan de digitale vind ik) , en post-it Notes plakken voor mijn wensenlijst. Heerlijk en daarna lekker in een warm bubbel bad. Goed voor mijn handen en mijn rug. Of misschien toch eerst in bad hihi. Even alle stress eraf laten glijden. Volgende week gaan alle catalogussen op de bus. Heb jij er al 1 aangevraagd? Als je meer dan €60,00 in het afgelopen half jaar bij mij hebt besteld stuur ik het gratis naar jou toe. Maar ivm de aanschaf kosten en de hoge portokosten stuur ik ze alleen op als je het bij mij aanvraagt. Fijne avond

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s