Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: minder fijn nieuws

Vanochtend om 11.00 uur zou ons mam opgehaald worden door mijn twee oudste zussen en naar huis gebracht worden. Gisteren had ze al wat pijn en dat werd erger dus hielden ze haar nog tot 14.00 uur op de afdeling. Maar de pijn bleef en na overleg met de zaalarts is besloten dat mijn moeder toch naar huis gaat met sterke pijnstillers. Wat dit betekent weet ik niet maar in het ziekenhuis kunnen ze niks meer voor haar doen. De galsteen eruit halen kan alleen via een operatie en dat doen ze niet meer op haar leeftijd. Echt een domper nadat het zo goed ging. Ik ga maar in de zon zitten en daarvan genieten. Weet even niks meer te schrijven.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

 1. Ach Ine wat een tegenvaller! Dat zag je natuurlijk niet aankomen. Hopelijk is de pijn draaglijk, maar ideaal is het natuurlijk niet. Ik wens jou en je familie veel sterkte, en natuurlijk in de eerste plaats je moeder.
  Groetjes van Netty

  Like

 2. Jeetje dat hadden we niet verwacht.
  Hoop dat de zware pijnstillingen helpen en dat ze minder pijn heeft.
  Sterkte voor jullie moeder en jullie zelf. 🙏😘💋❤

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s