Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: wat een monnikenwerk: zei Willem.

Ik ben druk bezig om alles in mijn studio weer klaar te maken voor de nieuwe catalogus. Door de enorme color refresh is dat meer werk dan anders. Ik heb alle kleuren van de Stampin Blends uitgeprint en met een 1/2” pons ( retired) uitgeponst. Dan moet je de kleuren in licht en donker weer bij elkaar zoeken. Het leek wel een puzzel. Daarna de rondjes inkleuren en met een gluedot op de doppen bevestigingen. Dus ja daar ben ik wel even zoet mee.

Ook alle inktpads uitgezocht en de nieuwe van namen voorzien. En netjes in mijn inktmolen gezet.

Alle linten uitgezocht welke mee gaan en welke helaas met pensioen gaan. Ook de embelishments uitgezocht. De Embossing folders en de stansen. Ja daar staan jullie misschien niet bij stil maar er komt best veel bij kijken.

Ik had nieuwe opbergbakken gekocht en kijk al die blends worden dus van een sticker voorzien. Gelukkig hou ik van mijn job en weet ik ook dat als ik het nu doe ik er het hele jaar plezier van heb. Al is het inderdaad wel monniken werk hihi. Overal ook rode stickers opgeplakt wat niet meer in de nieuwe catalogus staat.

Dus ik ga gauw verder als het allemaal klaar is laat ik hier de foto’s wel zien.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s