Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: memories and more kaartjes.

Vandaag moest ik een niet zo makkelijk kaartje maken. Ik kreeg een appje van mijn vriendin dat het niet goed ging met hun hondje Bowie en dat ze hem s’middags zouden laten inslapen. Ik ken hem natuurlijk ook al heel lang hij was 12 jaar bij hun. Als we gingen wandelen, Corrie en ik, dan haalde ik haar op en moest hij altijd blaffen en mij groeten. Vandaag blafte hij niet. Maar hij lag op de bank en kwam mij toch groeten. Zo lief! Hij was mager geworden en trilde over heel zijn lijfje dus het is de beste beslissing maar wat zal hij gemist worden. Ik wilde toch een kaartje maken en gelukkig had ik al de memories and more kaartjes klaar liggen.

Het schattige hondje en de sterren zijn stickers die ook in de verpakking zitten en zo had ik snel een mooi kaartje gemaakt. Want mijn dag vloog weer voorbij. Naar mijn vriendin gegaan, met mijn broer een dik uur gebeld over ons mam. Ons mam zelf ook aan de lijn gehad. Boodschappen voor haar gedaan en dadelijk gaan we die brengen en kijken waarom ze geen warm water heeft. Maar eerst even het kaartje in de bus gedaan.

Dag lief klein vriendje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s