Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: weer een kaartje voor een moeilijke opdracht.

Een collega van Willem heeft haar baby met zes maanden in haar buik verloren. Een groot verdriet dus en Willem en zijn collega’s wilden een kaartje sturen. Dus kreeg ik de opdracht. Omdat Willem mijn rouw kaartje voor een vriend zo mooi vond heb ik dezelfde stempelset gebruikt Amazing Silhouets.

Op Smokey Slate Cardstock heb ik met Highland Heather de vlinders willekeurig gestempeld. Met de Brilliant Wings Dies heb ik de vlinders uitgestanst. Eerst wel een stuk Adhesive Sheet op de achterkant van het cardstock geplakt zodat ik het mooi als een sticker op kon plakken. Altijd fijn met gedetailleerde stansen. De kleine Brushed Brass Butterflies passen er perfect bij. Zo wordt het een lief sterkte kaartje.

In de binnenkant heb ik het kleinere vlindertje geplakt. De teksten zijn van retired sets maar pasten er perfect bij.

Op de envelop heb ik ook een vlinder gestempeld. Zo past het mooi bij elkaar. Ik vind het goed gelukt en hoop dat het Willems collega steun zal geven in deze moeilijke en verdrietige tijd.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s