Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag ben ik jarig!

En wat een geweldige dag is dit geweest! Het begon gisteravond om 23.55 uur stonden Willem, Nick en ik al klaar om te proosten voor mijn verjaardag en poef gingen alie lampen uit. Eh stroomstoring? Ja inderdaad was overal alles donker. Dus gauw kaarsjes aangestoken en op mijn verjaardag geproost! Ze hebben zelfs voor mij gezongen. Ik kreeg van Willem een cadeau bon om weer een jaar lang mijn nagels te laten doen bij Wendy van Enjoy My Nails. Zo blij mee! En vanochtend zijn we naar Boxtel gereden met een stuk zelfgebakken Winko Babat. Ik dacht als ze niet mee gaat dan eten we daar de Winko op. Maar nee: ze ging mee!

Ik was zo blij: mijn mooiste verjaardags cadeau, ons mam ging toch mee. Thuis heeft ze met verbazing gekeken naar de hoeveelheid kaarten die ik had ontvangen . Niet normaal: 35 stuks. En allemaal zo mooi en met zoveel lieve woorden.

Daarna moesten we nog opschieten want we hadden om 13.00 gereserveerd bij Lekker en Vrolijk . Waar onze Lara werkt.

Heerlijk gegeten en genoten van ons samen zijn. Willem,mama, Nick, Mandy, Teun en Aemilia waren erbij en later kwam ons Gert ook nog even mij feliciteren.

S’avonds kwamen Gijs en Michael, Gert Jan en Maartje en Bibi er bij. Aemilia moest helaas werken en Dennis had een wedstrijd. En hij scoorde voor zijn jarige mama!

Dus echt een top verjaardag gehad. Ons mam thuis gebracht en lekker in bed gestopt. Ze was super blij dat ze er bij had kunnen zijn en ik ook! Onvergetelijke herinneringen gemaakt! Dit pakt niemand mij meer af.

Iedereen bedankt voor alle lieve berichtjes, kaarten en cadeautjes.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

3 antwoorden

 1. Ahhhh Ine, alsnog van harte gefeliciteerd! Je staat nu op mijn verjaardagskalender. Wat heb je een leuke dag gehad. Extra feestelijk met zoveel dierbaren erbij, en helemaal met je moeder erbij. Geniet nog lekker na!
  Lieve groet van Netty💐

  Geliked door 1 persoon

 2. Dankjewel Netty, zo bijzonder om dit nog samen met mijn moeder en mijn kids te kunnen vieren. Onvergetelijke mooie herinneringen gemaakt.

  Like

 3. Hallo Ine, zag vanmorgen je blog-update in mijn mailbox, dus een dag te laat…maar ook nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Zo te zien heb je inderdaad genoten van de dag met je moeder en je familie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s