Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: garage opruimen.

Vandaag zijn Willem en ik weer een keer begonnen met de garage opruimen. Iedere keer ruimen we een hoop op maar steeds weer wordt hij weer voller en voller. Dus weer een hoop spullen weggedaan die de vorige keren waren blijven staan. Knutsel spullen waar ik al een jaar geen tijd voor heb gehad. Lege flessen en kruiken waar ik servetten op wilde doen maar nu besloot ik deze weg te doen want het nam een hele la in beslag. De schoenpoets doos uitgemest. Lege kratten weggebracht. Gekeken hoeveel big shoppers we nu echt nodig hebben en de rest weggebracht naar het goed. Heerlijk als je bakken leeg kunt maken en ruimte op de planken. Morgen gaan we weer verder en hopelijk kunnen we ook nog even onze tuinbank schilderen. Ik moest eigenlijk mijn studio verder opruimen maar het is gezelliger om samen op te ruimen en hier heeft het hele gezin profijt van. Hopelijk morgen ook nog tijd over om mijn studio op te ruimen. Maandag heb ik weer een koffie en kaart middag. Zin in! Altijd zo gezellig.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s