Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: luister naar de buitengeluidjes en kom tot bloei.

Heerlijk, eindelijk weer buiten zitten in de zon. De vogeltjes zingen vrolijk mee met Cyndi Lauper : girls just want to have fun. Ik hoor het water lopen in de vijver. Gisteren moest Willem een nieuwe vijverpomp kopen auw, maar nu is de vijver weer mooi helder.

Zo blij met ons harde werken gisteren en nu dus even genieten. Balen alleen van al die pluisjes. Wie heeft de gouden tip? Binnen en buiten ligt het vol. Vegen of de swiffer werkt niet.

Morgen dus echt eerst binnen stofzuigen voordat mijn Koffie en Kaart kan beginnen. Vandaag heeft dat geen zin want 1 keer de deur open en alles waait of dwarrelt weer binnen.

Het lijkt wel sneeuw. Je zult maar allergisch zijn dan kan je niet eens buiten zitten en van het heerlijke zonnetje genieten. Ik heb al een hooikoorts tablet genomen want ik wil echt even zonne-energie opdoen. Vandaag druk maar leuk dagje. De race kijken en dan naar Den Bosch:Gijs en Michael ophalen. We gaan naar de Ziggodome: Queen the show must go on! Gezellig met ons viertjes. Zin in! We gaan lekker op tijd en hopelijk daar nog een terrasje meepikken. Maar nu eerst genieten van een vogel concert! Ook erg mooi. Geniet van deze zondag: het voelt als een cadeautje!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s