Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart

Vanochtend de strijd met de pluisjes aangegaan hier in huis. De stofzuiger is mijn held! Morgen maar buiten stofzuigen want nu is het mooi weer en wil ik buiten zitten. Maar vandaag mezelf binnen opgesloten want iedere keer als de buitendeur opengaat sneeuwt het binnen.

Nadat ik de huiskamer had ontpluist heb ik de tafel gedekt voor mijn Koffie en Kaart. Omdat ik door de zorgen om en het regelen voor ons mam veel tijd kwijt ben heb ik de teamswap kaart als voorbeeld kaart genomen. Dat scheelde veel tijd. De dames hebben goed hun best gedaan.

We hebben veel gekletst en daarna hard gewerkt om onze kaarten af te krijgen. Het leuke is dat iedereen elkaar helpt en inspireert.

Morgen gaat deze prachtige catalogus live. Ik loop nog achter met het opruimen van mijn studio dus hoop daar morgen tijd voor te vinden. Ik heb de stempelsets, stansen, inkt pads, Stampin Blends en Embossing folders uitgezocht. Nu nog het Dsp en het cardstock uitzoeken en i am good to go! Vanaf morgen kunnen jullie dus de bestellingen aan mij doorgeven of zelf bestellen in mijn webshop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Lieve groetjes van mij. Het was leuk om er heel even met videobellen bij te zijn❤️.

    Ik heb ook bijna alles omgegooid nu, alleen nog mijn restjes papier niet.

    Wat een klus hè.

    Dikke knuffel van mij, sterkte met en voor jullie mam, maar ook op de speciale dag van Pieter. Denk aan je❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s