Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaart met stempelset en stansen Feestballonnen

Gisteren had ik mijn maandelijkse Koffie en Kaart middag. Als voorbeeld wilde ik de teamswap kaart van april gebruiken. Maar mijn uitvoering had ik natuurlijk al naar een teamgenootje gestuurd. Dus gauw een nieuw kaartje gemaakt. Ik had voor mijn verjaardag de set Feestballonnen gehad van de kinderen dus daar kon ik nu mooi mee spelen.

Dit pakket is vanaf vandaag te koop in mijn online shop of te bestellen via mij. Ik doe vanavond nog een verzamel bestelling weg.

Dit is het kaartje geworden. Super leuk toch. Mijn vriendin Paini is vandaag jarig dus had ik meteen een mooi kaartje voor haar die ik na Koffie en Kaart meteen op de bus heb gegooid. De ballonnen heb ik uitgestanst met de stansen. De grote ballon heb ik door een Embossing folder gehaald voor extra dimensie. De kleine ballonnen zo geplakt dat ze het kleine kaartje dichthouden.

De basiskaart heb ik bestempeld met het kleine stempeltje uit de stempelset. Je kunt ook cardstock en Dsp gebruiken maar dan ben je wel een extra postzegel kwijt. Ik gebruikte hiervoor witte craft inkt.

Binnenin heb ik een klein envelopje geplakt. En daarin een mini label. Deze stans zit er ook bij. Superleuk!

Maar je kunt er ook geld in stoppen of een giftcard. Zo krijgt deze funfold een extra functie.

Superblij met dit cadeau van de kinderen en ik zal dit pakket zeker vaak gebruiken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s