Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verjaardag van mijn overleden man en team swapkaart

Vandaag is het de verjaardag van mijn Pieter. 62 zou hij geworden zijn maar helaas overleed hij op 45 jarige leeftijd. Blijft een moeilijk dagje voor mij en de kids.

Ik ben wel gewoon gaan golfen en heb met mijn vriendinnen appeltaart gegeten voor mijn en zijn verjaardag. Het was zo fijn dat hij weer zijn prachtige zonnetje stuurde. De warmte van de zon voelt als een stevige omhelzing. Ik voelde zijn liefde en dat geeft zoveel positieve energie.

S’middags met mijn dochter op een terras in de zon geproost op zijn verjaardag en daarna naar het graf gegaan en bloemen en hartjes op zijn graf gelegd. Onze Nick was s’ochtends al geweest en had het graf al mooi schoongemaakt. Hij is de jongste en heeft helaas weinig herinneringen aan zijn vader. Hij had het vandaag ook zwaar. Het verdriet van het gemis bij mijn kinderen zien doet nog het meeste pijn. Dus niet geknutseld maar genoten van zijn zon.

Vandaag show ik daarom het teamswap kaartje wat ik gemaakt had.

Mijn teamgenootje was er erg blij mee!

Nu zijn we onderweg naar ons mam. Even een knuffel brengen. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s