Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Geen creatief blog: iets minder kunnen doen dan gepland vandaag.

Vandaag had ik een hoop plannen: eerst poetsen, daarna naar de kapper, in de zon zitten en aan Stampin’Up! Werken. Helaas: nadat ik alle bloemen van mijn verjaardag had verzorgd of opgeruimd kreeg ik steken in mijn rechterduim. Gauw mijn handschoenen aangedaan en omdat de pijn heftig was toch een paracetamol genomen. Veel gedaan met mijn linkerhand en toen kreeg ik daar dus ook pijn. Maar wel de was gedaan, onze slaapkamer en een begin gemaakt met de veranda pluisvrij te maken.

Helaas dus niet kunnen knutselen. Wel naar de kapper gegaan en ik heb nu weer een kort koppie.

Ik moet nog steeds de digitale catalogus hier op mijn website plaatsen maar vanmiddag was Paul er: onze computer man. Dus lukte dat ook niet. Hij heeft weer nieuwe kastjes geplaatst zodat onze wifi beter is. Ik probeer het vanavond te doen.

Natuurlijk vanavond de dodenherdenking gekeken. Blijft indrukwekkend en die twee minuten stilte is zo mooi. En Dieuwertje Blok had zo’n mooie speech. Willem is nu kaarten maar samen hebben we eerst gekeken en samen stil geweest.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s