Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: kampioenen, kampioenen!

Onze Nick kon vandaag kampioen worden met de Braak 11. Dus Mandy had een banner besteld en vlaggetjes. Helaas kon Willem niet mee, die had een rik toernooi. Maar Gert Jan, Mandy, Bibi en haar ouders en ik waren er wel bij. En ook Pieter, want hoewel er vanaf 13.00 uur regen was voorspeld was het zonnig, warm zelfs! Ik had mijn paraplu vergeten, netjes uit mijn golftas gepakt maar omdat ik ook nog borden mee moest nemen, gewoon vergeten.

Dus Mandy vroeg in de auto: mama vraag even of papa het droog houdt. En kijk: hij luisterde en was vast reuze trots op onze jongste zoon die we zagen scoren en een assist geven.

Toen we naar huis reden knalde het eruit. Onweer en regen dus superblij dat dat niet tijdens de wedstrijd was.

Nu even thuis en eindelijk tijd om weer aan Stampin’Up! Te werken. Al het cardstock moet ik nog uitzoeken. Nieuwe tabs maken en kleuren kaarten. Leuk om te doen maar tijdrovend. Van de week heb ik ook uren achter mijn laptop gezeten om deze website weer up to date te maken. En de catalogussen er digitaal op gezet. Het kostte mij veel tijd maar ik ben super trots op mezelf dat het gelukt is. Omdat ik dit te weinig doe vergeet ik hoe ik het ook alweer moest doen maar ik ben er uit gekomen! Dus ik vind mezelf ook een kampioen! Vanavond race kijken bij vrienden en hopen dat Max wint!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s