Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Lekker een nachtje en dagje weg.

Op dit moment schrijf ik deze blog in de auto. We zijn namelijk op weg naar Bronkhorst het kleinste stadje van Nederland. Morgen zijn we namelijk 15 jaar samen en dat willen we toch vieren door even quality time samen te nemen.

15 Jaar samen wat vliegt de tijd. En wie had dit ooit gedacht: de degelijke weduwe en het feestbeest. En dan zoveel kinderen. Maar hee we zijn nog steeds een setje ondanks alle ups en downs. En hebben mooie herinneringen om op terug te kijken.

De afgelopen weken waren erg stressvol in verband met de zorgen om ons mam. Maar nu kan ik met een gerust hart weg gaan. Het gaat stukken beter met haar. De zware pijnstillers zijn weg en lang leve: paracetamol. Daar doet ze het hartstikke goed op. Vanmiddag zijn Mandy, Koda en ik bij haar op bezoek geweest. Ze was erg helder en babbelde volop. Zo blij dat we er waren. Terwijl ik de post doornam en wat zaken regelde zaten zij en Mandy gezellig te kletsen. Terwijl ons mam Koda goed in de gaten hield en regelmatig hem zat te aaien.

Zo blij met mijn knappe en lieve dochter die de nieuwe telefoon lijst maakte en zorgde dat de nummers in de telefoon op de goede plek staan. En morgen gaat ze weer met Koda naar ons mam en neemt ze de boodschappen mee en verse lekkerbekjes en kibbeling. Zo lief dus morgen kan ik ongestoord genieten van ons dagje weg.

Helaas vandaag dus geen tijd gehad om verder te gaan met het organiseren van mijn cardstock maar wel een kaartje voor Willem gemaakt maar die zien jullie morgen pas. Want die krijgt hij pas na twaalf uur vannacht! Ik ben meteen ook de kleuren waaier up to date aan het maken. Dat vinden de dames van de workshops en koffie en kaart zo fijn. Het helpt hun kiezen. De volgende Koffie en Kaart is 12 juni. Want 5 jun zitten wij nog in Barcelona. Maar nu eerst: Bronkhorst here we come!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Lieve Ine en Willem! Heel veel plezier samen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s