Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaart voor Willem

Vandaag zijn wij 15 jaar samen. En werd ik wakker gezongen door mijn vriendje: kom uit de bedstee mijn liefste 🎵🎵🎵. Gisteravond na twaalf uur kreeg hij zijn kaart. Hij vond hem erg mooi. Ik ben aan de slag gegaan met de mooie stempelset: He’s all that. Wij zijn beide weg van vw busjes en het kompas is de aanwijzing voor alle mooie plekken die we samen bezocht hebben. De tekst komt uit een stempelset waar ik zo gauw nu niet op kan komen.

Ik heb mijn nieuwe cirkel pons gebruikt en de Frisse Figuren stansen. En het 6” bij 6”Dsp is van de nieuwe in color kleuren. Perfect met die hartjes in de mooie nieuwe kleur Boho Blue.

Willem vond hem prachtig en zette het meteen op het plankje. Zo blij als een kaart wordt zoals je het bedacht had. Na een heerlijk ontbijt zijn we in de zon en zonder jas gaan wandelen in Bronkhorst. Wat een schattig stadje. En bovenop de kasteelheuvel was het prachtig. Alleen wij tweeën en de zingende vogels. Magisch Moment.

Na onze wandeling zijn we naar Brummen gereden want Willem wilde daar al heel lang naar toe: Gallerie Aaldering.

Prachtige auto’s gezien maar onbetaalbaar. Dus toch met onze eigen audi naar Arnhem gereden maar toen kwam het er met bakken uit dus besloten we naar Duitsland te rijden naar Reaal. Heerlijk geshopt, daar hebben ze echt andere producten dan bij ons. En toen zijn we naar Arcen gereden. Hier hebben we mooie herinneringen aan dus paste het perfect bij deze dag. Daar heerlijke gegeten:

En nu onderweg naar huis. Het was een topdag, een dag met een gouden randje! En we kunnen Herberg de Gouden Leeuw van harte aanbevelen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s